Devojka imena Feriha od 51 do 55 epizode - Turske-Serije.Net

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha od 51 do 55 epizode

By  | 

Devojka imena Feriha od 51 do 55 epizode

51 epizoda

Ferihu izluđuje Mehmetovo i Rizino držanje prema Leventu. Ferihina reakcija pomuti raspoloženje u stanu kućepazitelja. Dok je Riza prisiljen povući se u vezi s Leventom, Mehmet doživljava velik poraz. Feriha nije u stanju odlučiti kako će Emiru saopstiti ono što se dogodilo Leventu. Emir, koji je u nekom trenu sve saznao, poludi. Svi osećaji u vezi sa zatajenim brakom koje je Emir potiskivao dovest će do velikog pucanja, kobnog za Ferihu. Feriha, kojoj je jasno da s Emirovim tankim strpljenjem neće više dugo moći skrivati istinu o njihovu braku, očekuje da će Mehmet i Seher otići u Kumburgaz kako bi mogla razgovarati s ocem. S druge strane Emiru se sprema velik šok. On je suočen s neočekivanom posledicom jednokratnog noćnog susreta koji se dogodio dok je bio razdvojen od Ferihe. Dok se Feriha sprema za razgovor s ocem, Emir koji je zapanjen mogućnošću da postane otac, ne zna kako će razgovarati s Ferihom. Uz to, dok sve puca izazvano suludim planom osvete koji je smislila Džansu saznavši da se ljubavni par nije razišao, Emir i Feriha naći će se na granici života i smrti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


52 epizoda

Budući da su Emir i Feriha zbog Džansine smrtonosne zamke završili u bolnici, porodice koje uplašene trče u bolnicu susreću se sa stvarnošću njihovog braka. Riza je potišten zbog onoga što je saznao, a Ajsun i Unal su poludeli. Dok se Emir i Feriha, dajući snagu jedno drugomu, nose s reakcijama svoje porodice, ne prestaje njihov bes.Ljubavni par pada od umora zbog onoga što su proživeli pa odlaze na otok kako bi okrenuli leđa istanbulskim previranjima. Dok se Feriha punim srcem prepušta Emiru, on čeka pravi trenutak kako bi s njom progovorio o Ruji. S druge strane Ruja i njena majka zbog Emirove cutnje odlučuju ubrzati situaciju.
Emir i Feriha proživljavaju najposebniju i najnezaboravniju noć svog života bez znanja o burnim događajima u Istanbulu, a ti događaji samo što ne puknu do kraja.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site