Dil Se Dil Dak ( 140. epizoda ), 11.08.2017. - Teni i Part se svađaju, Mohini želi da kaže svima da je Teni u petom mesecu trudnoće!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Dak ( 140. epizoda ), 11.08.2017. – Teni i Part se svađaju, Mohini želi da kaže svima da je Teni u petom mesecu trudnoće!

By  | 

Dil Se Dil Dak ( 140. epizoda ), 11.08.2017. – Teni i Part se svađaju, Mohini želi da kaže svima da je Teni u petom mesecu trudnoće!
Prevod: Maya. Uživajte! 🙂

Epizoda startuje sa Teni, koja je na kauču zamišljena i zabrinuta. Aman ulazi u sobu i vidi je tako, pa se pita šta li je sada u njenoj glavi. On je pita o čemu razmišlja. Teni mu kaže da je trebalo da se venčaju. Aman se složi, ali to nije uspelo. Porodica im je sada osramoćena i svi su povređeni. On je teši da je jedno dobro – ispunio joj se san da ode u Ameriku. Ona ga pita kako da slavi kad su svi tužni.

Part i Šorvori stoje kod vrata i gledaju ih. Oni ulaze unutra i izvinjavaju im se za sve. Part se obrati Teni: ,,Svi su vas vređali i nazivali beskarakternim osobama. Nismo mogli ništa da uradimo i to je naša greška… Molim te, oprosti nam, Teni.” On pogleda Amana, pa obojicu i izvini se opet: ,,Vaš prijatelj nije mogao da vam pomogne ovog puta… Nisam uspeo.” Teni želi da ih razveseli i krene da se smeje: ,,Ne prihvatamo izvinjenje tako lako! Ne, ne! Parat, spremi mi prvo jedno čokoladno mleko, okej?” Šorvori joj daje izveštaje i lekove. Ona se pita kako će joj biti bez nje i njihove još nerođene bebe. Teni je osigurava da će se brinuti još više nego što je dosad. Šorvori se nasmeje i zagrli je. Aman odlazi da rezerviše karte/tikete za put u Ameriku sebi i Teni. On izlazi iz sobe. Teni gleda Parta, briše suze i smeška se na silu. Ona pokazuje uzdignut palac ((y)), pa se okrene i zaplače malo. Parat primeti to i rastuži se.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site