Dil Se Dil Tak 16. epizoda (20.02.2017.),Parth zamišlja sebe klao oca! - Turske-Serije.Net

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 16. epizoda (20.02.2017.),Parth zamišlja sebe klao oca!

By  | 

Dil Se Dil Tak 16. epizoda (20.02.2017.),Parth zamišlja sebe klao oca!

Shorvori kaže Indu da trebaju da razgovaraju sa Daduom i da Mohini ukine kaznu jer se ona ne oseća prijatno kad je ona služi.Indu kaže da se i ona oseća loše zbog toga, ali Ambika to ne smatra lošim.Mohini donosi sok Shorvori.Indu govori Shorvori da mora da se pazi od Mohini jer može da sazna sve.Mohini stoji ispred i sluša razgovor.Forum dolazi i kaže Mohini da joj neće dozvoliti da ponovo upadne u nevolju i da je kazne još više.Mohini kaže da joj Indu nikad nije bila odana iako joj je sestra, pita kako bi onda to bila Shorvori.Forum kaže da o tome ne zna ništa i odvodi Mohini sa sobom.

Indu kaže Shorvori da mora biti pažljiva i da mora da zatrudni do 22-og sledećeg meseca.Shorvori se pita kako da joj kaže da nikada ne može da ostane trudna…Mohini masira Shorvorina ramena i kaže joj da ne čini to samo zbog Ambikine kazne, već zato što voli da je služi.Shorvori je zamišljena, razmišlja o Indinim rečima.Mohini odlazi u kupatilo.Shorvori zove Partha,ali se on ne javlja.Parth dolazi i kaže Shorvori da je našao surogat majku i da će sutra potpisati ugovor i da će njihova laž sutra postati istina.Oni se okreću i vide da Mohini izlazi iz kupatila.Mohini gleda u njih i pita šta se dešava.Mohini kaže Parthu da ona (Shorvori) nije igračka, da je trudna i da je treba paziti, a ne da je zagrljajem steže.Mohini odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Parth pita Shorvori šta je ona radila tu.Shorvori kaže da joj je masirala ramena i zahvaljuje se Bogu što ih ništa nije čula.Mohini odlazi u sobu i seća se Parthovih reči da će sutra njihova laž postati istina i pita se o čemu su pričali.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site