Dil Se Dil Tak 165. ep,Shorvori ubedjuje Teni da ništa ne govori Parthu!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 165. ep,Shorvori ubedjuje Teni da ništa ne govori Parthu!

By  | 

Dil Se Dil Tak 165. ep,Shorvori ubedjuje Teni da ništa ne govori Parthu!( 20.09.2017.)

Shorvori kaže Teni da želi da je Parth zamrzi i da se okrene ka njoj-Teni.Oana je moli da voli njeno detei Parta , kako bi ih ona volela.Part bi bio slomljen da zna za njenu bolest, a ona to ne može da gleda.Ona joj traži da joj obeća da neće ništa reći Partu, to joj je poslednja želja.Teni joj kaže da ona ( Shorvori ) ima snagu Parthove ljubavi i da će on naći za nju najbolje tretmane.Teni odluči da kaže Parthu istinu i žurno odlazi.

Paarth se budi i želi da ode u svoju sobu kako bi izbegao da ga porodica tu vidi.Teni dolazi i kaže mu da se Shorvori bori sama.Parth joj kaže da će uskoro shvatiti da su njene sumnje ne opravdane i da će sve biti u redu.Shorvori dolazi kući i signalizira Teni da ne govori ništa.Parth kaže Teni da je PRVI PUT Shorvori na njega ljuta 24 sata i da on ne bi bio u stanju da živi da ga ona napusti.Parth govori Teni da je Shorvori pripremio doručak i da će ona zaboraviti na ljutnju.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site