Dil Se Dil Tak 167. ep.,Shorvori pita Teni da li voli Partha?

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 167. ep.,Shorvori pita Teni da li voli Partha?

By  | 

Dil Se Dil Tak 167. ep.,Shorvori pita Teni da li voli Partha?( 22.09.2017.)

Parth se budi i pita se zbog čega oseća da je Shorvori bila tu.Priseća se kako mu je želela dobro jutro i sebe smatrala njegovim poklonom.Smeje se izgubljen u mislima.Teni dolazi tu.Ona primeti trag karmina na njegom čelu i briše ga.Porodica dolazi da mu čestita rodjendan.Dadu kaže da mu je Shorvori sigurno čestitala u 12.Parth je tužan.Teni razmišlja da je pravo vreme da učini pno što Shorvori želi.Ona mu kaže da je dan dug i da će mu Shorvori doneti poklon i poželeti mu sve najbolje.Mohini kaže da Shorvori čak i nije kući.

U hramu Shorvori se moli bogu da Parth počne da voli Teni.Ona želi da Parth počne da je mrzi tako da ne oseća njeno odsustvo kad je više ne bude bilo.Shorvori dobija poziv od Teni i kaže joj da je u hramu, ovo je poslednji put da se moli za Partha.Teni kaže da je organizovala sve da ona i Parth ovaj njegov rodjendan provedu zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Indu priprema Parthovu oniljenu halvu.Indu kaže da će pričati sa Shorvori čim stigne.Jagruti je na vratima i kaže da Shorvori dolazi.Indu kaže da ako ne nosi poklon sakrila ga je negde i govori kako je Parth od jutra bio uznemiren.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site