Dil Se Dil Tak 20. epizoda ( 24.02.2017),Shorvori odbija da joj Teni bude surogat majka!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 20. epizoda ( 24.02.2017),Shorvori odbija da joj Teni bude surogat majka!

By  | 

 • Teni govori Shorvori da joj je ona surogat majka
 • Shorvori odbija da Teni u svojoj utrobi nosi njeno dete

Shorvori dolayi u Tenin kraj.Jedna žena kaže da je Teni izgleda pobegla sa bebom.Shorvori pita gde Teni živi.Obi joj govore gde joj je kuća.Shorvori shvati da je zaključano.Shorvori se dalje raspituje gde je Teni.Jedna žena joj kaže da zna, ali nije jela ništa.Shorvori shvata da je I Tenin komšiluk pohlepan kao I ona sama I daje ženi novac.Žena joj kaže gde je Teni obično I daje joj adresu.Shorvori se pita zašto bi bilo koja devojka bila tamo.Žena joj kaže da je Teni takva, ulovila je I bogatog momka koji joj donosi cveće, iznajmio joj je kuću.Žena pita Shorvori kako će ići u bar, jer to mesto nije za fine devojke poput nje.Teni razmišlja da će ići bilo gde da pronadje tu devojku, ali da mora da se javi Parthu.Zatim razmišlja da joj Parth ne bi dozvolio da ide tamo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Parth vozi auto I traži Teni.Razmišlja da su Shorvori I policija za njom I da je mora naći.Shorvori dolazi u jeftini bar.Shorvori je zgrožena mestom.Teni pleše za pijane ljude.Pijani ljudi gledaju Shorvori.U bar, Teni uzima novac od pijanice.Teni zavodljivo pleše.Shorvori je zapanjena kada vidi Teni kako pleše medju pijanim muškarcima.Ona je zgrožena, dokle Teni sipa vino igra.Parth I dalje traži Teni.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site