Dil Se Dil Tak 223. ep.,Teni će prisustvovati bebinom krštenju!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 223. ep.,Teni će prisustvovati bebinom krštenju!

By  | 

Dil Se Dil Tak 223. ep.,Teni će prisustvovati bebinom krštenju!( 12.12.2017.)
Mohini kaže da su Sejal i Djagruti uznemirene jer su propustile test.Ona predlaže da Sewjal predloži ime.Ramnik se ne složi i želi da Djagruti predloži ime.Dadu im kaže da se ne svaDJAJU.Indu dolazi i kaže da će Teni dati predlog imena za bebu.Svi ukućani smatraju da ne postoji način da se zbliže više Teni i Part.Mohini kaže da joj je Čuktan rekao da je Teni otpočela biznis od kuće i da pravi pakete za ručak,a Part je veliki biznismen.Indu kaže da je Teni ostvarila Partove snove i da samo ona ima pravo da da ime detetu.

Beba plače.Čuktan joj donosi bočicu mleka.Čunktan snima Parta i bebu sa distance.On mu daje račun za kutiju ručka i pita ga da li je uživao u jelu.Indu ga pita da li je probao Tenina jela.Part kaže da je bilo neobično.On uzima Čunktov telefon i gleda snimak.Part hvata Čunktana za okovratnik i kaže da ga je Teni poslala samo da se raspita o bebi.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site