Dil Se Dil Tak 300. epizoda.Teni se ne seća Parta i Shorvori!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 300. epizoda.Teni se ne seća Parta i Shorvori!

By  | 

Čuktan je kod Teni u sobi.Ona je i dalje zabrinuta za račun.Čuktan kaže da ne treba da brine za račun, kada ju je dovodio u bolnicu vozač auta ih je udarrio i on će pokriti sve troškove.Teni je srećna i kaže mu da ih dovede ako su i dalje tu.

Čuktan govori Shorvori i Partu šta je rekao Teni.Shorvori je zabrinuta kako će Teni reagovati sada kada ih vidi.Kasnije, Teni pita Parta da li je mislio da će ga poštedeti tako lako.On mora da joj plati za povredu koju je pretrpela.Ona želi da udari Parta, ali joj Čuktan kaže da je on vozač.Teni kaže da on ne liči na vozača.Teni prilazi Shorvori i kaže da je onda ona sigurno gazdarica.Teni kaže da neće moći da igra nekoliko dana.Shorvori joj kaže da oni žele da se brinu o njoj i spremni su da joj pomognu.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site