Dil Se Dil Tak 305. ep.,Ipšita maltretira Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 305. ep.,Ipšita maltretira Teni!

By  | 

Dil Se Dil Tak 305. ep.,Ipšita maltretira Teni!(13.04.2018.)
Porodica je uzbudjena jer su pripremili sva Tenina omiljena jela.Shorvori želi da pozove Teni, ali ona tada silazi.Teni daje Ipšitu Mohini I pita Shorvori da joj servira hranu.Porodica je pita da im se pridruži za stolom.Teni se pita zašto sluge zovu da jedu zajedno sa njima, a onda uživa u privilegiji.Indi kaže da su sva jela spremili specijalno za nju.Teni ih pita kako znaju koja jela ona voli.Shorvori laže da su pitali Čuktana.Part dolazi da spasi Shorvori i kaže da on ima Čuktanov broj.Teni kaže Daduu da drži Parta u granicama, jer je samo vozač u kući, a hoda po njoj kao da je njegova.Dadu kaže da ga on zove Daduom i da ga smatra svojim sopstvenim unukom.Dadu joj kaže da je Part poseban za njih u kući.

Indu ponudi Parta da i on sedne sa njima.Teni predlaže da ga pošalju u sobu za poslugu.Part odlazi.Teni pita Dadua za čašu vode i pere ruke u platou.Teni uzima Ipšitu od Mohini, ali je Ipšita počupa.Mohini se pita kako će se Teni starati o detetu.Dadu je siguran da je Ipšita sigurna uz svoju majku.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!