Dil Se Dil Tak 337. ep.,Tenino srce tuguje zbog Ipšite!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 337. ep.,Tenino srce tuguje zbog Ipšite!

By  | 

Dil Se Dil Tak 337. ep.,Tenino srce tuguje zbog Ipšite!( 30.05.2018.)
Teni je u sobi i uznemirena je, jer će Ipšita zbog nje mnogo patiti.Ona razmišlja da ne može nikome da kaže da joj se sećanje vratilo, jer ne može povrediti ljude.Teni razmišlja kako joj je žao što je vikala na Ipšitu i da mora da zagrli svoju kćerku.Ona odluči da joj odnese čokoladu, izvine joj se i zagrli je.
U sobi, Igbal pita Ammi zašto bi Teni lagala.Ammi mu kaže da joj je možda potrebno vreme da donese ispravnu odluku.Igbal smatra da Teni ne bi lagala.Teni je došla tu kako bi saznala nešto o svom detetu.Ammi se kaje što je poslušala Khalu.Ammi kaže da ne želi nikakve zabune, mora da se zna da li se Teni vratilo pamćenje ili ne.Igbal odluči da to dokaže.

Teni gleda kako se Ipšita penje na stepenice.Ammi i Igbal se kriju iza zida.Teni ih vidi i pita se da li nešto sumnjaju.Teni signalizira Ipšiti.Ipšita je pita zbog čega je zvala.Teni viče na nju što je nazvala majkom zbog toga što je otac od nje to tražio.Kaže joj da mora da objasni njenom ocu da se ona udaje i da joj nije majka.Teni gleda Ipšitu kako odlazi teškog srca.Igbal kaže Ammi da spremi sve za Nikah.Ammi razmišlja da mora uraditi mnogo toga, čak i da se prepusti Partovoj majci kako bi izvela još jedan trik.Teni plače u sobi što je povredila svoju kćerku.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!