Mohini i ASejal misle da su Teni i Paarth romantični

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 35. epizoda., ( 17.03.2017.),Mohini i Sejal misle da su Teni i Parth romantični!

By  | 

Mohini i ASejal misle da su Teni i Paarth romantični

Sejal odlazi kod Mohini I kaže joj da su Teni I Parth mnogo bliski.Mohini kaže da je to nemoguće I da je Parth lud za Shorvori.Sejal joj kaže da je to videla svojim očima.Mohini joj traži dokaz.
Jagruti dobija pismo sa koledža.Sejal joj otima, govori joj da nema prelepo lice, a ni pametan mozak tako da je to za nju, sa njenog fakulteta.Jagruti je pita zašto joj to donosi kurir.Sejal kaže da je se to ne tiče I da je sigurno srećna što je pala iz dva predmeta.Sejal je gura I odlazi.Teni to sve posmatra.Teni razmišlja da joj je Parth rekao da ništa ne radi, ali sada će izbiti eksplozija.
Teni zove Sejal I čestita joj, kaže da je ona pobednica I da je dobila putovanje po Evropi I da je takodje postala zaštitno lice njihove firme.Ona joj kaže da odmah mora da očisti svoje lice I pošalje sliku bez mejkapa.Sejal kaže da odmah šalje.
Teni trči u svoju sobu uzima posudu za skidanje šminke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


I stavlja neke hemikalije, a zatim odnosi poslugi, kaže da je pozajmila od Sejal I da joj vrate u kupatilo.Teni se smeje.Parth dolazi I pita šta se dešava.Parth joj kaže da ide na sastanak I moli je da ne pravi probleme.Teni kaže da neće I pita ga da joj donese nešto kad se bude vraćao.Parth se složi I odlazi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site