Dil Se Dil Tak - 44. epizoda (29.03.2017.) - Dadu se predomisli, Seđal planira osvetu!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak – 44. epizoda (30.03.2017.) – Dadu se predomisli, Seđal planira osvetu!

By  | 

Dil Se Dil Tak – 44. epizoda (29.03.2017.) – Dadu se predomisli, Seđal planira osvetu!
Šorvori moli Dadu-a da dopusti Teni da ostane u toj kući, ali ovaj samo ode, ništa ne odgovorivši. Mohini im kaže kako su ga povredili. Srce ga boli i njegovo ćutanje sigurno znači da ne dozvoljava Teni da ostane. Šorvori i Part su zabrinuti.

Indu je u kuhinji, kuva. Mohini kaže kako je Tenin jezik sada vezan, dosta ga je upotrebljavala. Ona ugleda Indu izgubljenu u mislima i upita je šta se desilo. Indu se pita zašto Dadu nije objavio svoju odluku. Zašto je samo ćutao? Mohini izjavi da njegovo ćutanje znači da Teni mora otići iz kuće. Mnogo je brbljala, ali sada će biti izbačena.

Teni pita Šorvori zar “taj starac” nije ni reč rekao nakon što su mu njih dvoje objasnili koliko im je ona oboma bitna. Part je strogo oslovi i kaže joj da govori o njegovom dedi. Šorvori veli da joj ništa nije jasno. Teni veli da ona zna šta će, oseća miris “kheer-a” i želi da ga pojede. Šovori joj kaže da je taj “kheer” spremljen kao “prasad” (ponuda bogu). Part kori Teni što misli na “kheer” sada kada imaju takav problem. Teni veli da mogu pronaći rešenje dok jedu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site