Dil Se Dil Tak 62. epizoda 2. deo,( 25.04.2017.).,Tajanstven mladić dolazi u sobu gde je Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 62. epizoda 2. deo,( 25.04.2017.).,Tajanstven mladić dolazi u sobu gde je Teni!

By  | 

Dil Se Dil Tak 62. epizoda 2. deo,( 25.04.2017.).,Tajanstven mladić dolazi u sobu gde je Teni!

Parth joj se izvinjava, kaže da je hteo da joj kaže istinu, ali zna da bi poludela.Shorvori ga pita da li želi da ne poludi iako je saznala da su njen muž I njena surogat majka pretukli napolje osobu.Parth joj se ponovo izvinjava, kaže da će joj reći istinu I pita je da se smiri.Parth kaže Teni da ispriča Shorvori sve, što Teni I čini.Shorvori je šokirana I pita zar su to skrivali od nje.Shorvori kaže da su trebali da ga prijave policiji, pita šta bi se dogodilo da je učinio nešto njemu ( Parthu ) ili Teni.Teni kaže da njoj ne može ništa da uradi.Ona pokazuje Shorvori nož I upaljač I kaže da joj neće moći prići.Teni kaže da ne mogu da odu u policiju jer ce se tako njihova tajna razotktiti.Shorvori je napeta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dadu je napet, govori Ba da ima lepe vesti, ali je ujedno I zabrinut.Kaže joj da im je projekat u Južnoj Africi odobren I da je Parth radio na njemu I da treba da nastavi sa radom, ali neće biti dobro da ga drže dalje od Shorvori 2, 3 meseca jer je ona trudna.Kaže da brzo moraju da pronadju rešenje za taj problem.

Teni ponovo dobija poziv sa nepoznatog broja.Teni se javlja I traži od njega da joj kaže šta želi od nje.Momak sa fotografije joj kaže da ne želi ništa od nje I daje joj da znanje da zna kako je Parth pretukao mladića.Teni kaže da zna da je on cinkario Partha policiji I pita ga šta želi od nje, u čemu je njegov problem?Mladić kaže da on želi da se vide, ali ona to ne želi…On joj kaže da bude spremna I da on dolazi u 12 u njenoj kući da je vidi.Teni je šokirana.Mladić prekida poziv.Teni je zabrinuta jer je mladić delovao ozbiljno.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *