Dila od 40 do 42ep,Pojavljuje se bivsa ljubav Rize - Turske-Serije.Net

Dila

Dila od 40 do 42ep,Pojavljuje se bivsa ljubav Rize

By  | 

Serija Dila

Pojavljuje se bivsa ljubav Rize

40 epizoda
Rizu, koji je svim svojim snaga pokušava pronaći, očekuje iznenađenje. U potpuno neočekivanom trenutku pred njim se pojavljuje Selčuk, prijatelj iz detinjstva. Taj parlamentarni zastupnik zacrtao je nešto vrlo važno zbog čega se nakon mnogo godina vraća u Adanu. Nakon duge potrage, Riza ulazi Dili u trag i odmah se daje na posao da je spasi. U toj borbi s vremenom, na mestu koje je tražio susreće se s osobom koju nikada ne bi očekivao.

41 epizoda
Nakon što Sultan završi u zatvoru, Azerova ljubav prema Fatmi ponovno se rasplamsa.Ali ima i drugih koji kriju svoje planove s Fatmom. Obećanje koje je Dila dala Sejit-begu I njena odlučnost da ga ispuni bez obzira na cenu, samo što ne stvori napetost između Rize i nje. Saborski zastupnik Selčuk koji se vratio u Adanu s posebnom namerom, koristi svaku priliku da se zbliži s Rizom. Dila i Riza koji dođu na večeru kod Selčuka, susreću se s nekim za koga nikad ne bi pomislili da će biti tamo. Jedan poziv za vreme večere za svakog će biti važna prekretnica.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


42 epizoda
Riza je duboko pogođen iznenadnom pojavom svoje bivše ljubavi Arzu. Nevolja u kojoj se Arzu nalazi uzrokovat će probleme u vezi Rize i Dile. Selčuk koji ima tajne planove sa porodicom Selamoglu polako ih počinje ostvarivati. Riza koji nimalo ne sumnja u Selčuka, ne shvata kolika ga opasnost čeka. Selčuk nastavlja sa zavođenjem svakoga bliskog Rizi. Azer koji sumnja u to da se u Fatminom životu nalazi neko nov, spreman je na sve samo da je ponovno osvoji. Fatma pak, znajući na što je Azer sve sposoban, počinje živeti u strahu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site