Dilara priznaje Harunu da mu je Demir sin!

Turske Serije

Paramparca 60 epizoda drugi deo,Dilara priznaje Harunu da mu je Demir sin!

By  | 

page 2Dilara priznaje Harunu da mu je Demir sin!

Dilara obaveštava Džihana koji je u uredu da joj je prijateljica operisana i da će izaći da bi je obišla. Kasnije,Džihan saznaje od Jildirima da je Harun imao nesreću, da ga je udario beli auto i da je u bolnici .

Dilara odlazi u bolnicu kod Haruna, moli ga da otvori oči i da je pogleda.Harun otvara oči i pita je da li je to san. Govori joj da sad kad je ona došla on može umreti.Dilara ga moli da joj oprosti što nije verovala u njegovu ljubav.Harun je pita da li je Demir njegov sin.Dilara mu kaže da jeste.

Džandan dolazi u bolnicu i gleda preko prozora Dilaru i Haruna!Dilara govori Harunu da joj je spasio život i da njihov sin neće odrastati bez majke.Harun je podseća da mu je rekla da ako dobiju sina, on će mu dati ime.Dilara mu kaže da mu da i da može drugo ime da mu bude Alaz.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harun moli Dilaru da mu obeća da neće gledati nju i njihovog sina sa distance.Dilara mu obećava.Harun joj kaže da je ni na šta neće terati i da mu je dovoljno da zna da će se ta razdvojenost završiti jednog dana.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site