Divlja mačka – 116. epizoda

Divlja macka / La gata

Divlja mačka – 116. epizoda

By  | 

Divlja mačka – 116. epizoda

Rita kaže Ines da zaboravi na Garabata.

Esmeralda pobesni kada joj Lorenza ne da da vidi Pablita, kaže joj da je ne podnosi, ne želi više da bude u njenoj kući (Esmeralda u Lorenzinoj). Esmeralda uđe kod Pablita u sobu.

Kasnije, Esmeralda dođe i izvini se Lorenzi zbog rasprave koju su imali. Međutim, Lorenza nastavlja da je vređa. Esmeralda kaže da joj je jasno da svaki pokušaj da sklopi mir sa njom beskoristan. Lorenza se složi.

Pablo je kod Monike, pita je da li joj je Esmeralda zaista rekla da želi da ga napusti. Monika kaže da se ne bi igrala sa nečim tako ozbiljnim. Ona ga huška protiv Esmeralde, kaže da joj je priznala da mrzi Lorenzu, da ne može da je gleda. Pablo kaže da ne može da veruje.

Pablo poklanja Esmerali prsten.

Esmaralda opet pokuša da izgladi odnos sa Lorenzom. Lorenza glumi da je Esmeralda udara. Pablo dođe sa decom. Lorenza glumi da se onesvestila. Kasnije, Lorenza kaže Pablu da joj je Esmeralda rekla da su u ekonomiskoj krizi (ustvari je Lorenza namestila da izgleda kao da su u krizi da bi Pablo ostao sa njom, a nisu). (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site