Divlja mačka – 119. epizoda

Divlja macka / La gata

Divlja mačka – 119. epizoda

By  | 

Marijano i Esmeralda provode vreme zajedno, zbog čega Lorenza počinje da priča neke stvari (da je Esmeralda udata itd) u Pablovom prisustvu. Marijano i Esmeralda kažu da nije tako.

Zahvaljujući Giseli, Lorenzi i Vikinom bratu, Pabblo počinje da sumnja da ima nešto između Marijana i Esmeralde. On pronalazi Esmeraldin prsten u Marijanovom apartmanu i počinje da ga ispituje.

Lorenza zaključava Leticiju i Pablita u sobu, ne da da ih Esmeralda vidi. Esmeralda i Lorenza se svađaju. Lorenza ošamari Esmeraldu, a potom i Esmeralda nju. Dolazi Tihi i brani Esmeraldu. I Pablo dolazi i Lorenza ga laže da joj je Esmeralda rekla nešto u vezi Marijana (nisam razumela šta).

Pablo vraća Esmeraldi prsten.

Marijano priča sa nekim telefonom, kaže toj osobi da ne prestaje da misli na nju.

Lorenza pita Pabla gde je našao prsten. On odgovori tamo gde ga je ona (Lorenza) ostavila. Kaže joj da više nije slep i da prestane da laže. Esmeralda ispriča Pablu kako je bilo, da je Lorenza tražila prsten da bi imali novca i ona joj ga je dala. Lorenza poriče to i vređa Esmeraldu. Pablo kaže Lorenzi da poštuje njegovu ženu. Lorenza mu kaže da ne može ništa da zahteva u njenoj kući. Pablo kaže da sutra rano ujutru odlazi sa ženom i decom iz kuće. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site