Divlja zemlja 37. i 38. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 37. i 38. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 37. i 38. epizoda!
37 epizoda
Sergio govori majci da Anibal zlostavlja Isabel. Daniel otkrije porodici Otero da je Anibal dogovorio posao s opštinom ucenjujući Amadora. Anibal negira i traži dokaze za to. Daniel kaže da će naći dokaze. Sergio kaže majci da su Isabel i on samo prijatelji i da je Anibal kriv za propast njihovog braka. Anibal kaže Isabel da je Daniel nezadovoljan i da zato laže kako bi mu naštetio.

38. epizoda
Daniel dolazi na ročište na kojem odlučuju o Carolininom starateljstvom nad sinom. Advokatica Silvia mu predlaže da se predstave kao par kako bi sudac bio naklonjen Carolini. Daniel pristane glumiti njenog partnera. Elisa kaže Isabel da Daniel jako voli Carolinu i da joj se pristao vratiti kako joj sudija ne bi uzeo sina. Iker priredi rodeo i pripremi sve kako bi bik srušio Uriela. On tada priskače u pomoć kako bih i u Alejandrinim očima ispao junak. Sergio okupi porodicu kako bi im objavio da se ženi Teresom. Daniel pita Isabel da li se vratiti Anibalu.On joj kaže da se vratio Carolini samo da ona ne bi izgubila sina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *