Divlji - 17. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 17. epizoda!

By  | 

Alaz, koji ne može podnijeti ono što  se dogodilo, iskaljuje svoj bijes na Jamanu i Ruji zbog učinka tablete (droge) koju je koristio. Taj njegov bijes uzrokuje nesreću. On, koji nakon nesreće jos nije pri sebi ondje ostavlja Jamana i Ruju i nalazi se s Asi i provode noć zajedno.

Dok se Asi osjeća krivom i kaje se nakon noći koju je provela s Alazom, odlučna je kazniti Alaza. Prvi dan godine počinje brigom za Sojsalanove jer nema vijesti o njihovim sinovima Jamanu i Alazu, dok Metin i Šebnem takode primjećuju odsutnost Ruje. Neslihan i Guven saznaju za nesreću kada stignu do Jamana. 

Jaman spasava Rujin život uz pomoć Neslihan i Guvena, on nije svjestan uticaja nesreće na njega. Kada Jaman, Neslihan i Guven stignu u bolnicu, Jaman se sruši zbog potresa mozga.

Serhan stiže do Alaza, nalazi ga shrvanog i s osjecajem krivice te je odlučan u namjeri da ne žrtvuje svog sina Alaza zbog Jamana Alija, kojeg ne prihvata.

Samo Alaz, Serhan i osoba koju niko od njih nije pogodio, Jaman, znaju da je Alaz bio taj koji je uzrokovao Alijevu i Rujinu nesreću.

Serhan otklanja sve sumnje u vezi Alaza dok se Jaman Ali ne probudi, ali ono sto Serhan ne zna je da Jaman Ali zna tu informaciju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jaman, koji nakon buđenja sazna da je Serhan upleten u ovo, pravi plan kako sa svih strana pritisnuti Serhana i Alaza. Džesur, koji ga podrzava u tom naumu, shrvan je činjenicom da je vlastitim rukama prodao drogu Alazu i svjestan je noći koju su Asi i Alaz proveli zajedno.

Asi ubode Alaza nožem, a on joj briše suze i govori da se zaslužio.

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *