Divlji - 8. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 8. epizoda!

By  | 

Serhan i Neslihan su šokirani povratkom Guvena, a Ruzgar je u kritičnom stanju dovezen u bolnicu. Serhan ispituje Čaglu šta se desilo i Ruja mu kaže istinu. Govori mu da je Ruzgar pretukao Čaglu, a Jaman Ruzgara. Jaman Ali je van sebe, kao i Ruja koja napada Džesura i Asi što su otkrili Jamanu za Ruzgara znajući kako će reagovati.

Policija dolazi po Jaman Alija a Neslihan je van sebe i grli Jamana. Alaz priznaje Serhanu zločin i Serhan ga štiti. Protivi se operaciji Ruzgara kako se ne bi saznala istina.

Dok Serhan pokušava zaštititi Alaza, Guven takođe pomaže sinu Jamanu ne znajući da mu je sin.
Džesur dijeli sa Jamanom informacije o mogućnosti da je pravi krivac Alaz, a za Asi se otvaraju nova vrata nade. Ako istina o Alazu izade na vidjelo, Jaman više neće živjeti u kući Sojsalanovih nego će se vratiti u kod njih. Dok Esref odlučuje obaviti obdukciju kako bi dokazao nevinost svog sina Džanera, doktor Guven stoji pred njim, čak i nakon mnogo godina, i traži od njega odgovore za prošlost. Kada Jaman dođe do dokaza o zločinu koji ce uništiti Alaza, Ruzgar je prevladao kritičan period i priprema se svjedočiti. S jedne strane, Jaman se sprema iskoristiti dokaze koje ima, s druge strane, Serhan upućuje svog sina Alaza na bijeg, misleci da time sprječava vlastitog sina da trune u zatvoru. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Jaman i Ruja su posvađa i on joj kaže da ga se kloni. Ruja je pijana i govori Alazu da je povede sa sobom. Njih dvoje su na brodu. 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *