Divlji - 7. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 7. epizoda!

By  | 

Svi su ubjeđeni da je Jamana odnosno Alija oteo njegov ujak Džaner Sojsalan. Neslihan pokušava doći sebi i stati na noge. Okuplja Alaza, Jamana i Čalu za stolom i pokazuje im video iz njihovog djetinjstva gdje se njih troje igraju zajedno. Moli ih da ne budu neprijatelji jedni drugima već da budu jedno drugom podrška i da se vole. Alaz ispriča kako nije samo Ali izgubljeno dijete. Ispriča šta se sve desilo nakon Alijeve otmice, kako je Neslihan bila neutješna i samo ležala u krevetu.
On je morao prerano odrasti, bio je stariji brat sestrama i brinuo o njima. Ali iako je bio u kući, bio je izgubljen. Neslihan želi da mu nešto kaže, ali Alaz joj govori da ga sada to ne dotiče, neka to kaže tom dječaku sa snimka kojeg više nema. Čala i on odlaze. Neslihan izlazi za njima i plače. Ali Jaman je tješi i govori da je on stariji brat i pobrinuće se za njih.
Ruja se pojavljuje, Neslihan joj govori da se ne ustručava, nije kriva za greške odraslih.

Kasnije, Čagla ima masnicu na oku i Jaman Ali je tješi i želi da je zaštiti. Zna da joj je Ruzgar to uradio i odlazi da ga nađe. Neslihan čita pismo koje je napisala Aliju ukoliko ona umre, da Serhan nije njegov pravi otac već Guven. Guven se pojavljuje i upoznaje sa Jamanom. Alaz zajedno sa Serhanom smjesti Jamanu Ruzgarovo stanje koji je završio u bolnici  i Jaman Ali završava u zatvoru. Ruja je svjedočila da je Jaman samo pretukao Ruzgara.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *