Divlji - 2. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 2. epizoda!

By  | 

Jaman vidjevši fotografiju shvata da je Neslihan njegova majka. Dolazi u bolnicu i govori, ali niko mu ne vjeruje. On posjećuje Neslihan kasnije koja nije pri sebi i oslovi je sa majko. Govori joj da je on njen sin. Ruja ga čuje. 

Nakon nekoliko dana, Neslihan se oporavila. Ruja je ispred kuće kada Jaman dođe i zatvori joj usta. Govori joj da se ne plaši njega, međutim ona prijeti da će vrištati. Ubo je Neslihan nožem. Porodica je podigla tužbu protiv njega. On govori Ruji da je to bila nesreća, nije to želio. Govori joj da ga je upoznala, dolazila je u njegovu kuću. Zar misli da je on ubica? Daje joj fotografiju i zamoli da odnese Neslihan.

Ruja pristaje i dovese Neslihan koja ispituje Jamana gdje je njen sin Ali i odakla mu fotografija. On govori da je on taj dječak sa slike, ali pošto Neslihan ne vjeruje, Jaman daje pramen kose za DNK analizu i odlazi.

Sjećanja mu prolaze kroz glavu kada dođe kući i istražuje o nestanku Neslihaninog sina Alija. Neslihan ga posjeti i ispituje. Jaman joj govori da ne mora raditi test ako ne osjeća da je istina. Zahvali joj se što je povukla tužbu i odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kada dođe DNK test, Neslihan saznaje da je Jaman njen sin Ali. Dolazi, a sa njom i novinari pred Jamanovu kući, oslovi ga sa Ali i zagrli.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *