Izdaja – 13. epizoda

Izdaja/ Dobrota/ Iyilik

Izdaja – 13. epizoda

By  | 


Izdaja – 13. epizoda
Neslihan od Atile dobija informaciju da je policiji dat i snimak na kom pokušava da udavi Damlu u bazenu. Neslihan i Šahika su sada sigurni da je Murat svedok i osoba koja je policiji dala snimak sa bazena. Murat odlazi u bolnicu u strahu da će se Damla probuditi i reći da ju je on izbo nožem. Neslihan ga prati. Neslihan odlazi u policijsku stanicu i govori Atili da je Murat taj koji je pokušao da ubije Damlu i da je pokušavao da svali krivicu na nju, ali ona to ne može da dokaže jer nema dokaza. Damla se budi. Atila je pita ko je njen napadač. Ona se pretvara da je izgubila pamćenje. Koristeći ovu situaciju, Murat pokušava da prevari Damlu, koja se zapravo svega seća, da on i Damla nikada nisu raskinuli i da su imali veliku ljubav. Posle dolazi do velikog obračuna između Neslihan i Murata. Murat planira da uzme novac iz Italije i pobegne u inostranstvo, ali ne zna da je Damla izvadila novac. Murat kreće u novi život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *