Izdaja – 15. epizoda

Izdaja/ Dobrota/ Iyilik

Izdaja – 15. epizoda

By  | 


Izdaja – 15. epizoda
Baš kada Neslihan namerava da Pojrazu otkrije sve što zna o Damli, Damla kaže Pojrazu da Neslihan ima krivični dosije i da je upravo puštena iz zatvora. Ona toga dana sačeka na izlazu iz dečije škole i preti Neslihan. Ona implicira da će, ako se Neslihan ne kloni Pojraza, cenu platiti svojom decom. Sledećeg dana, Pojraz (pod uticajem Damlinih manipulacija) izbaci Neslihan iz svoje kuće, i više joj zabrani pristup. Deniz, koji mnogo voli svoju učiteljicu, beži od kuće, te odlazi u komšiluk u kojem Neslihan tvrdi da živi i potraži je. Neslihan pronalazi Deniz i odmah obaveštava Pojraza. Iste noći, Murat upada u Damlinu kuću i preti joj da će je ubiti, ako mu ne da njegov novac. Sledećeg dana Damla odlazi u policijsku stanicu i žali se na Murata. Ona sarađuje sa policijom i vidi se sa Muratom da mu da njegov novac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *