Divlji - 25. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 25. epizoda!

By  | 

Jaman shvata da mu je pred nosom osoba odgovorna za traume njegovog, Dzesurovog i Asiinog djetinjstva provedenog na ulici. Mora zaštititi ljude koje voli od Zafera, Tolginog oca. Krije od svih i nabavlja pištolj. 

Serhanova spoznaja da je povezan s tim čovjekom podiže stvari na sasvim novu razinu. Alaz vidi pištolj kod Jamana i natjera ga da mu kaže sve. Uplakani su obojica nakon Jamanove priče o njihovom životu i paklu koji su prošli sa Zaferom. 

Alaz shvata kako su događaji iz prošlosti ostavili ožiljke na Asi i jos se čvršće drži ljubavi koju više ne može sakriti. Izvini joj se za sve i zagrle se, ali Asi ne može tako lako da mu oprosti. 

Ruya je uznemirena i tužna jer Jaman ne želi više nikakav kontakt sa njom. Otkriva se istina o Denizu i Ozge završi u bolnici. Nije im lako prihvatiti istinu o sinu. Na kraju Guven, Ozge i Deniz odlaze, a u kući ostaju uspomene na Neslihan koje ona i nalazi. Alaz ispuni Jamanu želju i pobrine se za djecu sa ulice i javno pred svima na ceremoniji priznaje Jamana za brata.

Jaman sa druge strane sa pištoljem odlazi da se suoči sa Zaferom od kog su Asi i Džesur prestravljeni i traume su se vratile.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *