Divlji - 24. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 24. epizoda!

By  | 

Nakon što Jaman čuje poruku koju je Ruya poslala Denizu, shvata kakav je Deniz manipulator. Međutim, Deniz iscenira povrede i govori Ozge i Guvenu da ga je Jaman pretukao.

Ruya je izmanipulisana od strane Deniza i uopšte nije svjesna kakvu osobu je pustila kraj sebe. Neslihan nalazi Jamana u lošem stanju i pruži mu podršku. On joj ispriča za Deniza i ona odluči otići sa Ozge da razgovaraju. Međutim, njihov razgovor ne prolazi najbolje jer se dotaknu i teme o Guvenu.

Guven sa druge strane pati i u dilemi je i kada Jaman dođe, on ne pokaže razumijevanje što povrijedi Jamana koji mu cijelu istinu saspe u lice i ode.

Alaz pati za Asi i priznaje Čagli svoja osjećanja. Nakon što je upoznao Deniza, odmah mu se nije svidio i odlazi do Ruye i od nje saznaje preostale dijelove slagalice o Denizu.

Sa druge strane, Deniz nastavlja manipulaciju i privolio je i Asi na svoju stranu. Kada Alaz to vidi, zove Jamana i braća se udružuju da pobjede Deniza. 

Cesur upada u mafijaške poslove sa Tolgom i njegovim ocem i kao rezultat pucano je na auto u kom je bio sa Čaglom. Da bi se osvetio, on puca u prozore Tolginog kafića. Asi je šokirana. Alaz i Asi su ljubomorni jedno na drugo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Na zabavi povodm Ruyinog rođendana, Alaz i Jaman se pojavljuju u velikom stilu i razotkriju Deniza. Ruya se izvinjava Jamanu, ali on joj očita lekciju. Međutim, kada ugleda ruku Tolginog oca Jamanu se vrate sjećanja iz djetinjstva kada je taj čovjek naudio Asi i njima. Instiktivno raširi ruke i iskorači ispred Asi i Cesura kako bi ih zaštitio.

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *