Divlji - 22. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 22. epizoda!

By  | 

Ruja zapali kuću u kojoj živi, zajedno sa svim uspomenama na svog oca Metina.

Jaman Ali zanemaruje vlastiti zivot kako bi osigurao da ona bude živa. Ali Ruja se sada okrenula i protiv njega i protiv svoje majke Šebnem. Pokušava pobjeći od svih onih za koje misli da su uzrokovali ovu noćnu moru.

Divljak u Jaman Aliju uskoro ce ponovo isplivati na površinu, dok se Ruja sve više udaljava od njega. Serhan, koji je oslobođen optuzbi za ubistvo, odlučan je u tome da vrati svoju djecu.

Ali djeca mu nisu spremna oprostiti. Prije svega Alaz. Sve promjene koje je Esref napravio prije smrti ostavili su Serhana bez novca.

Alaz se protivi Asinoj odluci da pjeva u Tolginom klubu. Jaman takođe, ali Asi radi po svome. Na dan zaljubljenih, Alaz i Asi nastupaju zajedno, ali dolazi opet do svađe između njih. Povrijeđena njegovim riječima, Asi ga gađa svojim riječima pravo u srce. Alaz uzima prvu djevojku sa reda za ruku i odlazi sa njom na Asine oči što njoj slomi srce.

Jaman je sam, bez izgdje ikoga i pokušava da se bori sa svojom tugom i samoćom. Ozge razgovara sa njim.

Događaji na Valentinovi jasno pokazuju da su Ozge i Guven na rubu odluke. Neslihan je ljubomorna na Ozge.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *