Divlji - 28. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 28. epizoda!

By  | 

Nakon što je pogledao video koji je poslao Zafer, Serhan je pored svog sina Alaza. Ali Alaz sada zna da Serhan pomaže Zaferu i odgurne svog oca od sebe. Alaz sada ima samo jedan cilj: ne izgubiti Asi kao Yamana. I za to je spreman učiniti sve. 

Dok svi traže malenu Melek, zaštita ove malene devojčice je Yamanova ostavština Ruyi. Uskoro će shvatiti da Melek mora zaštititi najviše od Serhana, koji mora izabrati između svoje savjesti i logike, već je donio odluku.
S druge strane Neslihan ne prihvata da joj je sin mrtav. Zajedno sa Guvenom kreće u trag Yamanu. Sada je svačija meta Zafer Demirhan. 

Cesur ulazi u nepovratnu slijepu ulicu sa motivacijom da osveti i Yamana i svoje djetinjstvo. 

Otkriva se da je Lejla policajka koja je spasila Yamana i Yaman je živ i zdrav. Neslihan i Guven to saznaju, a Serhan sarađuje sa Lejlom i dovodi Melek kod Yamana. Riya misli da je Yaman mrtav i pozli joj.

Zafer ucijeni Alaza sa Asi i Melek i on izabere da završi zatvoren sa Asi. Pružaju jedno drugom podršku i isceniraju svađu kako bi pobjegli. Ali Asi je ranjena nožem. Alaz bdije nad njom i pokušava je spasiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Priznaju jedno drugom ljubav, a Asi gubi svijest. Sa druge strane, Cesur radi Zafera koji završi u bolnici. Samo on zna gdje se nalaze Alaz i Asi. Guven rizikuje sve i vještački probudi Zafera koji kaže nepovezane riječi Serhanu i umire.

Međutim, Lejla shvata te riječi i Asi i Alaz su pronađeni. Prolazi nekoliko dana, Asi je ozdravila, svi zajedno spremaju večeru u naselju djece sa ulice. Svi su na okupu, a Lejla dolazi i otkriva Yamanu da je ona Elif, njegova drugarica iz djetinjstva. Asi i Cesur su pored Yamana oduševljeni i grle je.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *