Divlji - 19. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 19. epizoda!

By  | 

Dok Esrefovo ubistvo pogađa kuću Sojsalanovih poput munje, Jaman Ali je siguran da je Serhan taj koji je to učinio. Medutim, krivica je svaljena na njegovog oca Guvena umjesto na Serhana.

Jaman nemilordno traži istinu kako bi spasio svog oca. Serhan se vraca u kuću Sojsalan, koristeći Neslihaninu prazninu i bol zbog očeve smrti, koja ju je udaljila od kuće, djece i nje same.

Jedini način na koji može ostati u toj kući je putem formule koju je koristio u prošlosti. Koristi lijekove kako bi se držao u nemoćnom stanju, ali Ruja to vidi i javi Jamanu.

Džesur i Asi nailaze na Čaglu u slomljenom stanju i izlažu se opasnosti kako bi joj pomogli. Ali zid na koji nailaze je Alaz. 

Alaz i Asi su na sukobljenim stranama i njihov odnos je pun tenzija i strasti. Nastavljaju igru jedno sa drugim ne priznajući svoja osjećanja. 

Jaman, Asi i ostali upadaju u kuću i odvode Neslihan sa sobom, dok Alaz, Čagla i Serhan bespomoćno posmatraju. Ali Jaman ugleda auto od Šebnem i shvata da je ona djedov ubica, a ne Serhan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *