Divlji - 3. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 3. epizoda!

By  | 

Neslihan i njen otac dolaze po Jamana, Neslihan ga grli. Odvedu ga sa sobom dok njegova braća i sestra sa ulice posmatraju. Jamanu u autu kroz misli prolaze razne scene kada mu Neslihan i njen muž nisu vjerovali.

Zajedno sa svojim ocem Neslihan ga ubjeđuje da dođe kući i nazove muža i pripremi i njega i ostalu djecu da dolaze. Međutim Alaz i sestra nisu oduševljeni ovim. Ruja je srećna i poželi Jamanu dobrodošlicu.

Neslihan za rođendan Jamanu pokloni video poziv sa Umutom gdje saznaje da je Neslihan započela njegovo liječenje. Otac mu pokloni sobu sa slikama iz djetinjstva i prisječaju se navijačke pjesme koju au voljeli.

Alaz stvara probleme i ne prihvata Jamana. Ruja ga zove da joj pomogne izabrati haljinu za njegovu zabavu. Međutim, Alaz i sestra prave scenu i dovode djecu sa ulice kako bi ga ponizili. Dođe do tuče i Jaman ih odvede kući. Bijesan je i odlučan je da napusti kući. Okrivi Neslihan što ga je izgubila i odlazj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *