Dnevnik ljubavi 20 epizoda,Selim umire, Kamran se predaje! - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 20 epizoda,Selim umire, Kamran se predaje!

By  | 

page

Dnevnik ljubavi 20 epizoda

Epizoda pocinje kako se Selim i Nedzmije guraju ispred ulaza u kucu dok se u kuci obavlja veridba. Nedzmije gura Selima preko stepenista, Selim pada na potiljak i ostaje bez svesti. Nedzmije kako ne bi pokvarila svecanost svoga brata, hvata Selima za noge, odvlaci ga u ostavu za drva. Nedzmije pokusava da probudi Selima.

Muzgan trazi Nedzmije, Nedzmije ulazi u kucu, Muzgan pita Nedzmije gde je bila. Nedzmije odgovara da je bila u basti na svez vazduh. Muzgan govori da mora da se pridruzi gostima. Nedzmije odgovara da je mnogo umorna i da ide u svoju sobu da se odmori. Policija dolazi u Kamranovu kucu. Policija govori da je Selim pobegao iz zatvora, traze dozvolu od Kamrana da pregledaju okolinu. Kamran dozvoljava. Policija dolazi do ostave sa drvima, ostava je zakljucana, policajci govore posto je tu zakljucano onda tu nije mogao da udje, policajci odlaze. Kamran zeli da proveri supu zasto je zakljucana, trazi kljuc. Nedzmije mu daje kljuc i govori sta se desilo za vreme veridbe. Nedzmije kaze da je bio nesrecan slucaj. Kamran proverava Selimu puls. Kamran govori da je ziv i da mu je puls slab, traze pomoc od policajaca koji su postavljeni na ulazu u njihovo dvoriste.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno