Dnevnik ljubavi 25 epizoda - Turske-Serije.Net

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 25 epizoda

By  | 

040420141505130329736_2Dnevnik ljubavi 25 epizoda

Epizoda pocinje kako Jusuf kuca na vrata. Feride otvara vrata. Jusuf ulazi i kaze da moraju brzo da idu kuci. Feride pita Jusufa sta je bilo, da li se nekom nesto desilo. Jusuf govori da je Muzgan prehladjena. Kamran pita Jusufa zasto je nisu odveli u bolnicu ako je prehladjena. Kamran i Feride polaze sa Jusufom. Na ulaznim vratima, kada su stigli kuci Feride pita Nedzmije gde je Muzgan. Nedzmije se ljuti sto Feride pita samo za Muzgan.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Feride joj kaze da je normalno da pita za nju kada je bolesna. Nedzmije govori da Muzgan nije bolesna. Kamran se ljuti na Jusufa sto ih je slagao da je Muzgan bolesna. Kamran i Feride zele da odu u posetu Besime. Muzgan poziva Kamrana u sobu. Muzgan govori Kamranu da ne idu tamo jer Azelja zna sve. Kamran odlucuje da sve isprica Feride. Kamran pita Feride da li mogu pre nego sto odu kod Azelje da razgovaraju, Feride kaze da mogu. U tom trenutku nailazi covek iz bolnice, govori Kamranu da ga je zvao njegov kolega. Kaze da je Neriman u teskom stanju. Kamran govori Feride da mora da ode u bolnicu ima hitan slucaj.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site