Dnevnik ljubavi 27 epizoda - Turske-Serije.Net

Dnevnik ljubavi (Çalikusu)

Dnevnik ljubavi 27 epizoda

By  | 

gfyDnevnik ljubavi 27 epizoda

Epizoda pocinje sa Kamranom i Feride. Feride govori Kamranu da odustaje od njega, iako ga mnogo voli, mora da odustane od njega. Kamran se povlaci u sebe. Kamran se priseca trenutaka kad je Feride otisla iz kolibe. Neriman je pala u komu. Behice, Azeljina sluskinja saznaje od Munevar da su se Kamran i Feride razisli. Kamran dolazi u internat. Feride primecuje da je Kamran dosao. Kamran prilazi Feride na odmoru. Kamran pita Feride da li bi sa njim posle casova kuci. Kamran govori Feride da Nedzmije zeli da da svoje dete na usvajanje. Treba mu pomoc da ubedi Nedzmije da to ne cini. Feride govori da ce krenuti sa njim. Feride i Kamran razgovaraju sa Nedzmije.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Do nekle uspevaju da ubede Nedzmije da zadrzi dete. Kamran je odabrao Feride kao svog licnog asistenta u skoli. U skolu je stigla mala devojcica. Devojcica ima istu sudbinu kao Feride. Sestra Aleksi poverava devojcicu Feride. Aleksi govori Feride da je to njen posao. Devojcici ce predavati od cetri do sest svake nedelje. Tako ce zaradjivati za skolarinu. Aleksi govori Feride da je uzela platu unapred za tri meseca.


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site