Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 264. deo

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 264. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 264. deo
Miti, čim je ustala, sišla je dole i odmah nazvala svoju Amo (baku Damini). Ispričala joj je za belog maga i šta je sve saznala. Damini je zaplakala slušajući sve to i rekla da je tačno da je njena majka Ića bila udata za njenog strica tj. za rođenog, starijeg brata njenog oca i da je on bio narkoman i labilna osoba, te da se ubio.
“Život tvoje majke u toj kući, posle njegove smrti, bio je nepodnošljiv i zato je Ića otišla u jedan Asam. Tvoj otac je pronašao u tom Asamu i odveo je u hram gde su se tajno venčali. A za smrt tvoje majke, moje Iće, sada sam sigurna da je duh Avinašev odgovoran, on ju je usmrtio i poveo sa sobom. Đogi Takur je odmah otišao u zatvor da vidi tog čoveka koji je udario kamionom Iću. Bio je u šoku kada je ugledao tog čoveka koji je bio izgubljen i non-stop ponavljao i tvrdio da je on kočio i svirao ali da kočnice nisu radile i da je osećao kao da je neka sila upravljala kamionom. Kamion je tek na nekoj udaljenosti stao. Đogi ga je napao i rekao da laže jer su pregledali majstori kamion i kočnice su bile ispravne, plus nigde nema tragova kočenja.” – rekla je još Damini.
I Miti je zaplakala, a Damini joj kaže da sada razume zašto su Ića i ona tako loše prošle u životu. Da je znala da njen muž već ima ugovoreni brak sa nekom devojkom nikada se ne bi udala za njega. Miti je molila svoju Amo da ne plače, da se ne kaje i ne sekira jer ona za to sve nije kriva i da je ona najbolja baka na svetu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: Twitter

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site