Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 264. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 264. deo

By  | 

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 264. deo
Miti, čim je ustala, sišla je dole i odmah nazvala svoju Amo (baku Damini). Ispričala joj je za belog maga i šta je sve saznala. Damini je zaplakala slušajući sve to i rekla da je tačno da je njena majka Ića bila udata za njenog strica tj. za rođenog, starijeg brata njenog oca i da je on bio narkoman i labilna osoba, te da se ubio.
“Život tvoje majke u toj kući, posle njegove smrti, bio je nepodnošljiv i zato je Ića otišla u jedan Asam. Tvoj otac je pronašao u tom Asamu i odveo je u hram gde su se tajno venčali. A za smrt tvoje majke, moje Iće, sada sam sigurna da je duh Avinašev odgovoran, on ju je usmrtio i poveo sa sobom. Đogi Takur je odmah otišao u zatvor da vidi tog čoveka koji je udario kamionom Iću. Bio je u šoku kada je ugledao tog čoveka koji je bio izgubljen i non-stop ponavljao i tvrdio da je on kočio i svirao ali da kočnice nisu radile i da je osećao kao da je neka sila upravljala kamionom. Kamion je tek na nekoj udaljenosti stao. Đogi ga je napao i rekao da laže jer su pregledali majstori kamion i kočnice su bile ispravne, plus nigde nema tragova kočenja.” – rekla je još Damini.
I Miti je zaplakala, a Damini joj kaže da sada razume zašto su Ića i ona tako loše prošle u životu. Da je znala da njen muž već ima ugovoreni brak sa nekom devojkom nikada se ne bi udala za njega. Miti je molila svoju Amo da ne plače, da se ne kaje i ne sekira jer ona za to sve nije kriva i da je ona najbolja baka na svetu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: Twitter

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno