Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 7. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 7. deo

By  | 

cf07bffd6134a3804c3c7b2a50dffb1e

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 7. deo
Akaš je izašao iz sobe i naslonio se na zid hodnika i poceo da place. Naišla mu je majka i pitala ga šta mu je, da li mu je Miti nešto rekla, a on je klimnuo glavom i rekao da ce ona posle krštenja beba, sa bebama otici iz kuce. “Majko još je ljuta samo ti sad možeš da je zadržiš, i da je nagovoriš da ostane, ja necu moci da živim bez njih !”
Ekades je samo klimala glavom. Naišla je Gomti sa tacnom na kojoj je nosila dorucak za Miti i pitala šta se desilo. Kad su joj rekli o cemu se radi Gomti je rekla da Miti nije normalna, kako da odvede bebe od njih, a ovo je i kuca njenog oca, moraju je spreciti da ode. Ekades je klimnula glavom i od Gomti je uzela tacnu i rekla da ide ona da nahrani Miti i da poprica sa njom. Akaš je ostao u hodniku da vidi šta ce majka uraditi, šetao se hodnikom nervozan. Ekades je ušla kod Miti u sobu i videla da spava, probudila je i rekla da je donela dorucak i da mora da jede. Miti po obicaju kaže da nije gladna i odbija dorucak. Ekades kaže da mora da jede da se što pre oporavi, evo bebe su napunile četiri meseca, još nisu krštene, a oni nece da krste bebe bez nje. Miti je pristala i uzela da jede na silu, samo da se što pre oporavi, da bi se bebe krstile: ,,Jedva cekam da se oporavim i da krstimo bebe, a onda majko mi idemo.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Picture source: www.aapkacolors.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno