Doktor Haus od 13. do 16. epizode! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Doktor Haus od 13. do 16. epizode!

By  | 

page drDoktor Haus od 13. do 16. epizode!
13 epizoda

Jedan mladić misli kako će ubrzo umreti, tako da ga odvode u Princeton-Plainsboro radi pneumonije. Chaseov otac sa kojim Chase nije u najboljim odnosima, dolazi u bolnicu da poseti svog sina, a ujedno pomaže Hausu da postavi dijagnozu za tog mladića.

14 epizoda
Milijarder Edward Vogler donira 100 miliona dolara bolnici i postaje njihov novi predsednik uprave. Vogler planira bolnicu pretvoriti u izvor profita za svoje biotehnološke poduhvate, a ujedno želi zatvoriti Hausovo odeljenje za dijagnostiku zbog prevelikog novca koje to odeljenje dobija. U međuvremenu, uspešna poslovna žena ima sve što može poželeti – savršen život, savršeno telo i savršen posao,ali jednog dana dobije paralizu bez ikakvog razloga. Hus dijagnostikuje bolest i preuzima rizik gubitka posla i lekarske dozvole kako bi tu ženu spasio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


15 epizoda
House dobije sudski nalog za lečenje mafijaša koji je važan federalni i zaštićeni svedok. Pacijentov brat odvetnik radi protiv Hausa i njegovog tima kada se sazna da on boluje od hepatitisa C. U međuvremenu se Cuddy nastavlja boriti sa Voglerom oko Hauseve važnosti u bolnici.

16 epizoda
Haus i njegov tim dobiju komplikovani slučaj desetogodišnje devojčice sa viškom kilograma koja na satu telesne kulture dobije srčani udar. Dodatak tom stresnom slučaju jeste Vogler, koji Hausa, zbog financijskih poteškoća, natera da otpusti jednog člana svog tima.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *