Doktor Haus od 71. do 73. epizode!Doktor Haus četvrta sezona! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Doktor Haus od 71. do 73. epizode!Doktor Haus četvrta sezona!

By  | 

pageDoktor Haus četvrta sezona!
71 epizoda

Nakon urušavanja zgrade, Hause mora raditi brzo i delotvorno kako bi spasio mladu devojku Megan koja je čudom preživela nesreću. Kako je sada bez tima, Hause svoje ideje prezentuje bolničkom čistaču. Uprkos nagovorima od strane Cuddy, Hause odbija novi tim i nastavlja sa dijagnostikovanjem sam, ali ubrzo shvata kako slučaj nije tako jednostavan i kako samostalno rešavanje problema i nije najbolja ideja.

72 epizoda
Hause pristaje na formiranje novog tima i započinje proces odabira. Odmah na početku epizode Hause sistemski eliminiše poveći broj kandidata zbog grešaka. Ubrzo kod njega dolazi NASA-ina pilotkinja Greta koja ima neurološki poremećaj zbog kojeg zvukove pretvara u slike. Svesna da će joj NASA dati otkaz ako saznaju za njeno stanje, Greta moli Hausea da je leči u tajnosti. Ovaj je slučaj ujedno prvi test za kandidate koje Hause još nije eliminisao. U međuvremenu, Hause je zbunjen kad vidi Chasea, Cameronicu i Foremana u bolnici, ali Wilson ga uporno uverava kako nijedno od njih ne radi više u Princeton-Plainsborou.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


73 epizoda
Hauseu je preostalo još samo 10 kandidata koji počinju nemilosrdnu borbu među sobom kad ih Hause podeli u 2 grupe na temelju pola. Kao slučaj dobijaju čoveka u invalidskim kolicima koji boluje od spinalne mišićne atrofije i počinje se gušiti. Pacijentovo se stanje pogoršava dok se dva tima žele međusobno nadmudriti. U međuvremenu, Foreman ima svoj vlastiti tim u jednoj drugoj bolnici i koristi jednu metodu vrlo sličnu Hauseovoj kako bi izlečio pacijenta.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *