Doktor Haus od 136. do 138. epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 136. do 138. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 136. do 138. epizode!
136 еpizoda

Kad jedno odojče dobije probleme sa disanjem i otkazivanje jetre, Hause i ekipa moraju proučiti anamnezu njegove majke kako bi pronašli odgovor. Na kraju dolaze do otkrića koje prisiljava majku da ugrozi ne samo zdravlje svog deteta već i vlastito. U međuvremenu, Taub i Foreman moraju naći novu kandidatkinju za tim koja će popuniti Trin’eskino mesto (ona je na odsustvu do daljnjeg), a Hause i Wilson saznaju nove informacije o roditeljstvu dok su čuvali Cuddycinu kćerku.

137 epizoda
Kad menadžer izborne kampanje jednog senatora doživi otkazivanje jetre i privremenu paralizu usred izborne trke, Hause i ekipa moraju proveriti senatora i njegovu iznenađujuću objavu kako bi rešili slučaj. U međuvremenu, Cuddy prisiljava Hausea da u tim primi novu doktorku, Marthu Masters, koja ima neke veze sa Taubom iz prošlosti.
138 epizoda
U bolnicu je primljena devojčica sa simptomima boginja i Centar za kontrolu bolesti i prevenciju proglašava karantenu. Nadležni lekar zabranjuje Hauseovom timu da joj postavi dijagnozu, ali Masters veruje da on ima skriveni motiv. U međuvremenu, Wilson i Sam preispituju svoju vezu tokom pružanja hemoterapije jednom dečaku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *