Doktor Haus od 129. do 131.epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 129. do 131.epizode!Doktor Haus kraj šeste sezone!

By  | 

pageDoktor Haus od 129. do 131.epizode!
129 epizoda

Tim preuzima slučaj mladoženje koji ima neke tajne iz ranije veze. Dok njegova verenica pokušava dobiti svoje odgovore, tim sužava moguća rešenja. U međuvremenu, Hause provodi dosta vremena sa svojim kolegama te sa Chaseom i Foremanom odlazi na karaoke i izvodi hit grupe Gladys Knight & The Pips.

130 epizoda
Hause odlazi do doktora Nolana i priča mu o slučaju žene koja je istovremeno bolovala od amnezije i još jedne neobične bolesti. Nakon cele priče doktor Nolan zaključi kako Hause ima druge probleme, među koje spada i onaj da ga je Wilson izbacio iz njihovog stana.

131 epizoda

Nakon što se sruši kran na jednom gradilištu, jedna žena ostane zakopana ispod kamenja. Hause mora podeliti svoje vreme između nje i radnika koji pokazuje neuobičajne simptome. Kad ona na kraju ipak umre, uprkos njegovom trudu, Hause dolazi u iskušenje da ponovo uzme Vicodin – sve do trenutka kad mu Cuddy prizna da ga voli.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site