Doktor Haus od 27. do 30. epizode! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Doktor Haus od 27. do 30. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 27. do 30. epizode!
27 epizoda

Mladi student koji je tek diplomirao dobija teške napade na svećanoj proslavi diplome. U međuvremenu, Hauseovi roditelji odluče ga posetiti, ali Haus pokušava izbeći taj susret, što njegov tim čini znatiželjnim, posebno Cameronicu.

28 epizoda
Poznati biciklista dolazi u Princeton-Plainsboro nakon što se onesvesti tokom jedne trke. Iako je neočekivano iskren oko svih ilegalnih lekova i zahvata koje je koristio, nijedan od njih nije uzrok njegovog stanja. Cameronica čak razmišlja o tome da se obrati medijima jer je sportaš idol tolikim tinejdžerima, a zapravo je varalica.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


29 epizoda
Mladi homoseksualac Kalvin raygovara sa Hausom i zahteva lečenje nakon što mu drugi lekari dijagnostikuju AIDS, što on i priznaje da ima. Nakon što iskašlje krv u Cameroničino lice, doktorka će se morati suočiti sa činjenicom da bi joj se život mogao zauvek promeniti. Doktor Haus će morati otkriti šta je uzrok pacijentovim simptomima koji nisu vezani uz njegovu zarazu.Hause, u međuvremenu, pokušava formirati vezu sa Stacy koristeći osetljive podatke o njezinoj vezi sa Markom.

30 epizoda
Haus i Chase su tuženi na sudu od strane porodice zbog smrti majke koja je u bolnicu došla sa bolom u stomaku. Sazvana je disciplinska komisija kako bi utvrdila da li je kriv Haus ili Chase, a za to ih priprema Stacey. Nakon što otkrije da Chase nešto taji, Stacey će uvideti da on nije jedini koji nije iskrenu vezi slučaja mlade Kayle.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *