Doktor Haus sedma sezona!

Americke Serije

Doktor Haus od 132. do 135.epizode!Doktor Haus sedma sezona!

By  | 

pageDoktor Haus sedma sezona!
132 epizoda

Hause i Cuddy su sada zajedno i pokušavaju uspostaviti normalnu vezu. U međuvremenu, Hauseov tim priskače u pomoć obolelom neurohirurgu sa Princetona, ali uskoro otkriju da im je potrebna Hauseova pomoć. Ali njega niko ne može pronaći.

133 epizoda
U bolnicu dolazi bračni par sa umirućim sinom i bolesnom kćerkom. Ekipa mora postaviti dijagnozu kćerci pre nego što bude prekasno. Osim toga, Hause se bavi odnosom između oca i sina koji su u poodmaklim godinama, a pokušava se nositi i sa izazovima “uredske” romanse.
134 epizoda
Hause i ekipa moraju lečiti i fizičke i psihičke probleme poznate dečije književnice kad se onesvesti pre pokušaja samoubistva, a čijih je knjiga Hause, inače, ljubitelj. Kad se dijagnostikovanje pokaže teškim, Hause postane motivisan pošto pomisli da se odgovor na njene probleme krije u njenoj poslednjoj knjizi.
135 epizoda
U bolnicu je dovezena pacijentkinja koji pati od nekontrolisanog povraćanja. U procesu njenog lečenja Hause i ekipa dolaze do nekih neočekivanih otkrića o njenom identitetu i prisiljeni su proučiti njenu anamnezu kako bi saznali istinu o njenoj prošlosti. U međuvremenu, Hause pruža ne baš prijateljsku dobrodošlicu kandidatkinji za tim koju je odabrao Chase, a poseta Hauseove maserke stvara problem između njega i Cuddy.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *