Dolina vukova zaseda 61 i 62 epizoda,kraj trece sezone - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Dolina Vukova Zaseda

Dolina vukova zaseda 61 i 62 epizoda,kraj trece sezone

By  | 

Dolina vukova zaseda 61 i 62 epizoda
DOLINA VUKOVA ZASEDA 3 SEZONA 61 EPIZODA.
Polat uzima ljude sa kojima je Dzevad drzao sastanak i odvodi ih.Dzevad je preziveo Polatov napad.Polat ispitivanjem ljudi koje je zarobio dolazi do saznanja da se sprema atentat na predsednika.Iskender prisluskuje razgovore Polata i zarobljenih ljudi.Memeti je premestio Buluta u njihovu bolnicu i izdao naredjenje da ni muva nesme da uleti u njegovu sobu.Polatov tast se sastaje sa Iskenderom,Iskender mu govori sta ce pisati u sutrasnjim novinama.Polat je u luci postavio Dzevadu zasedu.Erhan presrece Iskendera pred restoran,nisani u njega i puca mu u grudi,Iskender pada.

DOLINA VUKOVA ZASEDA 3 SEZONA 62 EPIZODA.KRAJ 3 SEZONE.
Erhan bezi autom,Iskender ostaje tesko ranjen.Ebru je na televiziji cula da je Erhan ranio Iskendera,to brzo javlja Polatu.Policija krece u hapsenje Polata i njegove ekipe,Polat,Memeti i Abdulhej uspevaju da izadju iz zgrade kada je policija usla u zgradu.Policija hapsi Abdulheja i Erhana,Polat i Memeti uspevaju da se izvuku.Iskender uspeva da prezivi tesko ranjavanje.Prilikom prebacivanja Erhana na sud,Erhana otima Dzevad,mediji tu otmicu prepisuju Polatu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno