Domacice sa Bosfora 174 i 175 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 174 i 175 epizoda

By  | 

Domacice sa Bosfora 174 i 175 epizoda
174 epizoda
Kudret i Zeliš se tajno sastaju u ljubavnom gnezdu. Njihovu prepirku prekida Emel koja se pojavljuje na vratima s zahtevom da pregleda kuću da bi se uverila da njen dragi nije unutra. Jasemin sa drugaricama ogovara Suzan i priča im da je Gamze posumnjala da njena ćerka nije ista devojčica sa kojom se nekada družila. Kada otkrije da se Suzan uopšte ne seća detalja iz prošlosti o kojima joj je pričala, Jasemin je skoro uverena da je u pitanju prevara.

175 epizoda
Prijateljice iznenađuju Elif kada u njenoj kući prirede pravu gozbu. Elif je zahvalna zbog brige koje pokazuju, a Jasemin i Nermin joj se nude da budu ponekad uz nju na hemoterapiji. Ipak, Elif bi najradije da je u tim trenucima bodri Zeliš koja jedina ima problem da se suoči sa surovom bolešću. Nermin ne može da prihvati da je Suzan izbila na prvo mesto kao domaćica i čini sve kako je bi se vratila na tron. Emel koristi nove adute da napravi Zeliš ljubomornom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno