Domacice sa Bosfora 19 i 20 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 19 i 20 epizoda

By  | 
Elif

Elif

Domacice sa Bosfora 19 i 20 epizoda

19 epizoda
Jasemin ne može da prežali što je videla Sinana u restoranu sa drugom ženom, ali Elif uspeva da je smiri. Sevim sve više prigovara ponašanju svoje cimerke Emel. Jasemin i Elif nalaze na ćebetu koje je Jasemin uzela kao uspomenu na Handan, izvezeno ime Derja, koje ih uznemirava. Bez obzira na njihov mali dogovor, Zeliha i svekrva nikako ne mogu a da se ne kritikuju međusobno.
Elif pod dejstvom čaja, samo dobija na energiji, pa počinje da kreči i kuću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


20 epizoda
Dok Zeliha u tajnosti priča sa Leventeom telefonom, svekrva je prisluškuje i donosi pogrešne zaključke. Behčet i Nermin se brinu za Kerema, koji nije došao kući, a ni otišao u školu. Nakon što je Emel videla Sinana sa drugom ženom kako blisko pričaju, jedva je dočekala da ispriča Jasemin i napravi je ljubomornom.
Džemil, uveren da je Emel kriva za smrt njegove supruge, unajmljuje čoveka da ubije Emel.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *