Domacice sa Bosfora od 123 do 125 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 123 do 125 epizode

By  | 
Domacice sa Bosfora od 123 do 125 epizode

Jasemin i Sinan

Domacice sa Bosfora od 123 do 125 epizode

Emel i Sinan

Domacice sa Bosfora od 123 do 125 epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


123 Epizoda

Zeliha saznaje da Kudret treba da postane suvlasnik firme u Nemačkoj i da će da postane milioner, ali za nju nema ništa od toga. Nermin organizuje večeru sa Nazan i Bilalom, jer želi da iskopa informacije o Altaju. Jasemin je očajna nakon što je videla Sinana i Emel da se ljube.

124  Epizoda

Zeliha zavodi Kudreta do strastvenih trenutaka, sa skrivenim namerama, jer zna da će on da postane milioner. Nermin pokazuje Altaju dokaze o pretučenoj ženi, koje je dobila od Nazan. Zeliha saznaje da je Kudret smislio celu situaciju namerno da vidi kako će ona da se ponaša.

125 Epizoda

Nazan dobija priznanje od Bilala da ju je varao sa ženom po imenu Galina, koja je preminula pre šest meseci. Besna i izdana, sa pištoljem, odlazi u njegovu prodavnicu i počinje da puca i drži ljude kao taoce, dok se Bilal krije u kancelariji sa Emel. Taoci koji su se zatekli u kobnom trenutku su i Gamze sa Ardom, Elif i Sibel, koja nažalost prolazi najgore. Nermin oseća krivicu za Nazanino ponašanje, jer joj je ona i rekla za Bilalovu prevaru.

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *