Domacice sa Bosfora od 130 do 133 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 130 do 133 epizode

By  | 

Domacice sa Bosfora od 130 do 133 epizodeDomacice sa Bosfora od 130 do 133 epizode

130 Epizoda

Mert pita Jasemin ko mu je otac.Jasemin mu ne govori za Sinana.Kasnije,smislja plan kako da poveze Merta i Sinana,kao sina i oca.Nermin govori Jasemin da njena svekrva zeli novu kucu i da je ogorcena.Nermin sa svekrvom odlazi da pogleda stanove koje preprodaje Emel.Jasemin odvodi Merta kod Sinana.Medjutim dolazi Emel i ubedjuje je da nije dobra ideja da mu sada kaze istinu.Jasemin sa Mertom u zurbi odlazi.Zeliha daje casove deci.Irem i Gamze se zaljubljuju u istog decka,Ardu.

131 Epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kod Sinana odlazi Kudret,govori mu da je nasao stan,ali da renovira,pa ga pita da ostane kod njega dok ne zavrsi sa radovima,2-3 nedelje.Šero dolazi da saopšti Zelihi da majke devojčica koje je ona učila o manekenstvu, ne žele da im se Zeliha više približi. Melek pravi Elif problem na sred kafića, jer počinje da vrišti i da se dere kako joj Elif nije majka i da ne sme da je dodiruje. Zeliha ipak uspeva na kraju da pridobije poverenje majki i da nastavi da uči devojčice o manekenstvu.Nermin ne moze da oprosti Altaju prevaru i izbacuje ga iz kuce.Svekrva je ubedjuje da se razvede.

132 Epizoda

Zelihi zapada za oko otac jedne od njenih učenica, Serdar, ali iako Beste nije toliko talentovana, Zeliha daje predlog da joj drži privatne časove kod njih kući. Policija hapsi Sinana zbog sumnje da je ubio Galinu. Emel ga u zatvoru zbog toga i ostavlja, pod izgovorom da joj treba prostor za slobodu. Jasemin se bori da Sinanu nađe najboljeg advokata.

133 Epizoda

Arda ljubomoriše zbog toga što je Gamze bliska sa Mertom. Nermin pokušava da dobije Altaja, ali bezuspešno. Zeliha savetuje Elif da treba tajno da reši Omerov problem sa baštom picerije. Jasemin i Nermin imaju ozbiljnu svađu zbog toga što je Sinan u zatvoru, a Altaj na slobodi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *