Domacice sa Bosfora 24 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 24 epizoda

By  | 
Zelis

Zelis

Domacice sa Bosfora 24 epizoda
Nerim I Bence razgovaraju o svom sinu.Nermin je uznemirena sto njihov sin ne oseca ni trunku savesti zbog onoga sto je ucinio I zeli dag a zbog toga advekatno kazne.Bence kaze da su mu vec oduzeli kompjuter,zabranili izlake I da ne zna sta jos mogu da urade.Nemir smatra da sina treba da kazne,tako sto ce ga ispisati sa fudbala.Bence se ne slaze jer je to jedina stvar sto njihov sin voli.

Lekar dolazi kod Dzemila kuci I obavestava gad a je Mert pobegao iz bolnice.Gamze skriva Merta u svojoj sobi.
Elif dolaze devojke koje su zainteresovane za cuvanje dece.Elif sa njom razgovara kako bi uvidela da li je ona sposobna da joj pomaze u kuci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Levant priznaje drugu da je zaljubljen u udatu zenu.To cuje njegova majka.
Gamze I dalje krije Merta u svojoj sobi.Mert joj priznaje da je on bio jako mali,ali da se seca bebe Derje.On kaze da se samo seca da su otac I majka mnogo vikali na njega I da je on otisao u sobu.Kada je izasao iz sobe video je Derju svu u krvi.Beba je umrla.Mert kaze da je on ubio bebu I da se zbog toga njegova majka ubila.Gamze ga tesi.

Inspektor dolazi kod majstora koji pravi sanduke.On ga pita da li se seca jednog sanduka koji je on pravio.Kaze mu da je na njemu urezano ime njegove radnje.Inspektor mu kaze da je u tom sanduku pronadjeno telo mlade zene./Cisto radi podsecanja,taj sanduk je u jezero bacio Dzemile,I od samog pocetka je I taj sanduk misteriozan,kao I samoubistvo njegove supruge/.Covek daje inspektoru knjigu sa imenima duznika I kaze d ace mozda biti od pomoci.Majstor zatim pita kako je telo zene stalo u tako malom sanduku.Inspektor kaze da je iseceno.

Jasemin cuje od Leventa kako izjavljuje ljubav Zelis.Jasemin je ljuta na obojicu.Laventova majka dolazi I misli da je njen Levant zaljubljen u Jasemin I napada Jasemin.

Zelis priznaje Leventovoj majci da je njen sin zaljubljen u nju I da se ona ne moze otkaciti od njega.Kaze joj da to ne sme da sazna Kudert inace bi ga ubio.
Nermin razgovara sa Bencetom das u sina odmah trebali da privedu u policiji.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *