Domacice sa Bosfora 37 i 38 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 37 i 38 epizoda

By  | 

Domacice sa Bosfora 37 i 38 epizoda

Domacice sa Bosfora 37 i 38 epizoda

Domacice sa Bosfora 37 epizoda

Gamze i Mert se sve više zbližavaju. On joj poklanja cveće, a na rođendaskoj proslavi se ne odvajaju jedno od drugog. Njihova bliskost plaši Jasemin koja više ne zna kakav stav da zauzme. Znajući za njenu strepnju, posećuje je Mertov otac da bi je uverio da je njegov sin zaista svojevremeno uprljao ruke krvlju kada je ubio svoju sestru. Ali, kada on i sin ostanu sami, sasvim drugačija istina izbija na videlo, nakon čega Mert odlučuje da uceni oca. Zeliš vraća prsten Levantu  koji odbija da prihvati mogućnost da će se jednog dana zaljubiti u neku drugu ženu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


38 epizoda
Jasemin se plaši da će Gamze popustiti u školi ako nastavi romansu sa Mertom, koji na takav njen stav reaguje burno. Kudret se oduševljava kada mu iz bolnice javljaju da mu se majka probudila.

Kućna pomoćnica,Kijmet se nevaspitano suprotstavlja Zelihi, koja joj istog trena daje otkaz.Zeliha radi na promociji bracnog kreveta,zbog nezainteresovanosti prema poslu I lošeg ophodjenja prema potencijalnim kupcima ona dobija otkaz. Elif gubi strpljenje sa svojim sinovima koji su počeli i da kradu.Nermin pokušava da spasi svoj brak,pa pristaje sa Bencetom da gleda “nevaljale filmove”.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *