Domacice sa Bosfora 44 i 45 epizoda - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora 44 i 45 epizoda

By  | 

Domacice sa Bosfora slikeDomacice sa Bosfora 44 i 45 epizoda
44 epizoda
Jasemin pati zbog raskida sa Sinanom u koga je izgubila poverenje, iako je on uporno ubedjuje da je nevin.Zelis I Kudertu je iskljucena voda zbog ne placenih racuna,tako da licnu higijenu obavljaju kod prijatelja,koji za to ne znaju. . Dzemil pronalazi film sa svojom pokojnom suprugom Handan Iznenadjen je kada na snimku ugleda gospodju Sunu, koja je svojevremeno prepoznala Handan na slici, ali kao osobu drugog identiteta.Elifina deca u skolu dobijaju vasi.

45 epizoda
Elif sa muzem stavlja gas deci na kosu kako bih ih otrebila od vasi.Zelis pokusava da skine pecat kojim sui m vodoinstalateri ukinuli vodu.Elif odlazi kod direktorke,Pravda se da je ocistila decu,stavljala im gas,a potom cesljala gustim cesljem.Direktorka joj govori da se ne preopterecuje toliko jer njena deca nisu donela vasi u skolu.Elif je srecna ,ali I radoznala cije je dete donelo vasi,ako njena nisu.Direktorka otkriva da je Berjaktino dete donelo vasi I moli Elif da to izmedju njih dve ostane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zelis I Kudret imaju malu raspravu.Zelis se cesa svuda po telu,jer nema mogucnost da odrzava licnu higijenu.Kudret joj savetuje da ide do Jasemin I tamo se malo sredi.Zelis odlazi kod Jasemin I tamo se tusira.Jasemin primeti da Zelis izlazi iz kupatila sa mokrom kosom.Ona shvata da se Zelis u njenom kupatilu tusirala.

Narmin zove cistacicu I pokusava da joj objasni da traceve nije u redu da siri.Zatim pokusava da je podmiti novcem da bi cutala.Sukrije se naljuti I izlazi,kaze da ce svima ispricati.

Potencijalni kupci dolaze u obilazak Zelisine I Kudretove kuce,ali ne odlucuju da je kupe.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *