Domacice sa Bosfora od 16 do 18 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 16 do 18 epizode

By  | 

Domacice Domacice sa Bosfora od 16 do 18 epizode
16 epizoda
Pošto su uspešno upale u bolnicu gde je hospitalizovan Mert, Jasemin i njena kćerka pokušavaju da saznaju koju istinu on krije o samoubistvu svoje majke. On otvara dušu, ali time unosi još veću misteriju u majčinu smrt.
Zeliš smišlja kako da smesti svojoj svekrvi u nameri da je pridobije i “skine sa vrata”. U međuvremenu, mladi Levent poziva Zeliš da izađu. Na drugoj strani, Sinan će svojim potezom iznenaditi Jasemin. Spremna da spase brak i pruži zadovoljstvo svome mužu, Nermin će greškom uraditi potpuno pogrešnu stvar.

17 epizoda

Kada Kudret primeti da se Zeliš i njegova majka lepo slažu, srce mu se ispunjava radošću. Po preporuci drugarice, Elif odlazi kod travara po čaj koji će joj pomoći da bude aktivnija i puna energije.
Jasemin se plaši da ne počnu da se šire tračevi po ulici jer se slučajno srela sa Sinanom u kafiću, dok je on s druge strane otvoreno poziva na večeru. U školi, Elif gubi kontrolu i nasrće na drugu majku s kojom se fizički obračunava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


18 epizoda
Na razgovoru o ponašanju njihovog deteta Kerema u školi, Nermin i Behčet počinju svađu i pred direktorom škole iznose sve svoje probleme iz kuće. Behčet saopštava Nermin da je podneo zahtev za razvod. Sevim odvodi Emel da pogleda Džemilovu kuću koja je na prodaju i pokušava da spusti cenu, na šta ih Džemil uvređen izbacuje iz kuće.
Džemil misli da je našao trag koji ga upućuje na krivca ženine smrti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *